Niels Hviid Lund

Niels er 23 år gammel og en af de lokale. Han bor i Gelsted, og nogle har måske mødt hans mor Hanne i hallens cafeteria. Niels er uddannet datamatiker, og er i øjeblikket ved at videreuddanne sig til softwareudvikler i Esbjerg. “I forhold til gaming og e-sport har jeg det sådan, at alle skal have en chance og et rum, hvor man kan mødes med ligesindede og hygge sig med gaming, mens man samtidig lærer noget nyt. Man skal kunne se, at man bliver bedre fra gang til gang.” Niels har trænet vores begynderhold i Counter-Strike siden vi åbnede i sommeren 2017, og han har ikke fortrudt det en eneste gang.

Daniel Hansen

Daniel er 23 år gammel, og er i øjeblikket ved at uddanne sig til lærer. I fritiden dyrker han e-sporten meget – hans interesse startede helt tilbage med Counter-Strike 1.6, og siden da har han brugt utallige timer på at dyrke computerspil på konkurrenceplan. Han har blandt andet spillet Counter-Strike, League of Legends, Overwatch og senest Fortnite. Daniel har været træner hos Ejby e-Sport siden sommeren 2018. I øjeblikket underviser Daniel valgholdet fra Ungdomsskolen, og træner derudover to Fortnite-hold om mandagen, der er helt fyldt op.

Philip Kruse

Philip er 25 år, fra Brenderup og uddannet lærer. Han har siden Ejby e-Sports begyndelse i sommeren 2017 været træner, og han har blandt andet undervist på Ungdomsskolens hold samt i Rocket League. I øjeblikket er Philip træner på Ejby e-Sports Counter-Strike hold for let øvede – det er her man “rykker op”, når man ikke længere er begynder. I fritiden spiller Philip mange forskellige spil udover Counter-Strike. I øjeblikket er han mest optaget af strategispil. Når Philip ikke er på arbejde eller træner e-sport, så bruger han rigtig meget tid på fodbold. Han træner Ejby, Gelsted og Brenderups lokale U15-hold, og han er uddannet UEFA B-træner.

Cristian Radasanu

Cristian er 33 år gammel, og også meget lokal. Han bor i Gelsted og arbejder til daglig i hallen i Ejby. Cristian træner vores andet Counter-Strike begynderhold, som han startede som træner på i sommeren 2018. Cristian spiller ikke så meget computer mere som førhen, men han er trods alt en habil spiller – han har spillet Counter-Strike siden begyndelsen omkring år 2000.

Kristian

Kristian er 14 år gammel og jeg har spillet computer siden 2012 hvor jeg spillede assasins creed 3 da jeg begyndte at spille online skydespil var mit go to spil Battlefield 4, senerehen opdagede jeg CS:GO og blev helt fanget. Så fandt jeg Fortnite og efter jeg fandt det har jeg aldrig spillet så mange timer i streg. Jeg har spillet Fortnite rigtig meget faktisk fra lidt efter halloween begyndte jeg at spille det rigtig meget. Jeg har omkring 250 wins og spiller selv mest Duo med min fætter som er omkring ligeså god som mig.

Valdemar Ibsen

Valdemar er 14 år gammel, og er Ejby e-Sports første hjælpetræner. Valdemar hjælper til på Niels’ Counter-Strike-hold, hvor han selv tidligere har været spiller. Valdemar har selv spillet Counter-Strike i lidt mere end et år, og han regner ikke med at stoppe lige foreløbig.