Ejby-ESport er en underafdeling af Ejby IK, hvor vi ønsker at tilbyde “gamere” fra nær og fjern et sted hvor de kan dygtiggøre sig indenfor deres felt. Vi vil stræbe efter at opnå “stemningen fra omklædningsrummet, efter en sejr”.

Vi definerer e-sport som computerspil på konkurrenceplan. Det betyder at vi definerer en e-Sportsudøver som en atlet, der ønsker at dygtiggøre sig inden for computerspil. Det betyder at, de er konkurrencemennesker, der vil vinde, og træne for at blive bedre. De forstår, at hvis de skal præstere på højt niveau så skal man være i fysisk god form.

Målet med e-sport er at tilbyde en samlingssted for de unge mennesker, der har interessen for computerspil på konkurrenceplan. Vi tilbyder rammerne for at de unge e-sportsudøvere kan dygtiggøre sig indenfor deres felt. Ejby-ESport vil give de unge mennesker kompetencer inden for: Teamwork, Konflikthåndtering, Problemløsning og Innovation. Vi håber naturligvis, at Ejby-ESport kan være med til at finde det næste store danske talent inden for E-sport, vi har rammerne, viljen, fundamentet og setuppet til at blive en succes.

Ejby-ESport er ikke en net-café, men en forening, hvor vi i fællesskab vil dygtiggøre os inden for specifikke computerspil. Vi vil dog bære “holdånden” fra Ejby IK, med over i Ejby-ESport, så vi skaber sociale relationer mellem de enkelte spillere. Derfor definerer vi E-sport med følgende 4 byggesten:

  • Fysisk træning (Hvis du skal præstere inden for e-sport skal du være i god form)
  • Mental træning (Når kampen skal afgøres skal du håndtere det pres)
  • Kommunikation (Hvis vi skal præstere som hold er kommunikation et must)
  • Taktisk forståelse (Du skal kende dit spilområde til mindste detalje, og vide hvad der skal gøres i de enkelte situationer)

Udover de 4 byggesten vil Ejby e-Sport arrangere events for medlemmer, men også for andre interesserede, og vi vil afholde “bootcamps”, hvor vores hold vil få mulighed for at træne intensivt.